Falco - Rock Me Amadeus (Melody Re-Edit)

Lata 60/70/80
Wyświetleń:104
Pobrań: 22
Dodał
Użytkownik Melody
Rozmiar 8.24 MB
Jakość 320 kb/s
Data Wczoraj, 10:31
Download
Przekonałam się że warto jednak odświeżyć utwór z lekką wstawką Edytu,jest teraz o wiele lepszy dla ucha.Zresztą sami oceńcie czy nie warto podnieść walory starego przeboju gdy w necie czy we własnej kolekcji widnieje skala prawie już bez życia ?:)Od czasu do czasu będę robiła podnoszenie saturacji przy szlagierach:)Przemiłego odsłuchu i ciepło pozdrawiam Melody.
Komentarze 3
wopdarecki Wczoraj, 19:31
0
Z całym szacunkiem ,wersja extended w wykonaniu Falco ciągle żyje ,jest w niej dynamika i są emocje ale są gusta i guściki , tej wersji można posłuchać ale wybieram jednak klasykę zdecydowanie.
Melody Wczoraj, 20:58
+1
i ja napiszę z całym szacunkiem...Nic nie jest zmienione,edyt był tylko skierowany do podniesienia skali dźwięku a nie zmiany rytmu czy jakaś ingerencja w szlagier,tutaj dalej jest klasyka,jedynie to singlowa wersja a nie extended.
TeQuila Dzisiaj, 00:26
0
sam utworek jest ponad czasowy ponieważ był napisany i zaśpiewany z pasja i czuć w tym emocje a nie co teraz większość jest zrobiona na odwal się ja kiedyś zrobiłem cos takiego ​Falco - Rock Me Amadeus (DJTeQuila Inc MashUp Mix)​​​
× Informacja! Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.
Online: 202