Cashmere - Can I (Funk 1984)

Lata 60/70/80
Wyświetleń:57
Pobrań: 14
Dodał
Użytkownik DJCONTROLRADIO
Rozmiar 15.00 MB
Jakość 320 kb/s
Data 1-01-2023, 12:39
Download
Wyprodukowany przez Donalda Robinsona i Michaela Forte Wybuchowy LP! Z pierwszym tytułem „can i”, przebojem, który leciał wówczas we wszystkich klubach, ten tytuł odniósł olśniewający sukces i to jest do tego stopnia zrozumiałe, że miażdży wszystko tak spokojnym głosem, perkusją, że dobrze slap i bas który wprawia nas w zawrotne tempo i wspaniały wokal wznosi się.Drugi tytuł "someone like you" jest z tej samej linii, również taneczny, z dobrze przećwiczonym refrenem, zawsze dobry wokal jak w każdym tytule ta grupa która niestety nagrała tylko 2 albumy towarzyszące aluzyjnym synthowym solówkom trzeci tytuł "fascination" tytuł zawsze równie dobry, który pozwala tańczyć z łatwością, z dużym basem i zawsze z mocno uderzającymi melodiami. szósty tytuł "keep me up" w zgodzie z pozostałymi, z naciskiem na klaskanie, a na klasową stronę parkietu z magicznym solo na saksofonie!!! "cutie pi" ładne średnie tempo godne (Maze), tytuł bardzo wysokiej jakości. noc słuchałem go w pętli. Gdybyśmy przejrzeli najlepsze tytuły albumu, znaczna liczba dobrych tytułów (6) bo w czasach funku często zdarzało się, że album był wypchany slow jakimś tanecznym tytułem, w przypadku tego albumu tak nie jest, ten album jest idealny do tańca i słuchania wspaniałych piosenek z dobrymi kompozycjami Lista tytułów: 1. Can I 6:27 2. Someone like you 6:04 3. Fascination 5:10 4. You're all I need 4:18 5. We need love 4:45 6. Keep me up 5:47 7. Cutie pie 4:18 8. Don't keep me waiting 4:19
Komentarze 0
× Informacja! Użytkownicy z rangą Gość nie mogą dodawać komentarzy.
Online: 256