Ja ma dla ciebie propozycje. Usunięcie utworu destination, bo został udostępniony bez zgody i wiedzy autora. Sprawa została zgłoszona w odpowiednie miejsce.
Ciekawe ile kont ma gość co mnie tak nie lubi? Ciachoxv jak myślisz? Szkoda czasu na tę stronę już to mówiłem wiele razy ale kończę się z wami wymieniać utworami nie mam zamiaru użerać się z bandą debili a Admin nic z tym nie robi!
music-worx, Nie wiem o jakiej bandzie debili mówisz, ale jak byś nazwał siebie? Bez wiedzy i zgody zespołu udostępniasz w Internecie, przed premierą jego piosenkę, tak jakby to była twoja własność. Sprawa jest zgłoszona.
music-worx, Szkoda czasu na tę stronę już to mówiłem wiele razy ale kończę się z wami wymieniać utworami nie mam zamiaru użerać się z bandą debili a Admin nic z tym nie robi!
Który raz to odchodzisz ? bo to już nie pierwszy raz, który raz już masz tu konto ? bo wiem że nie pierwsze, wcześniej DOSTAŁEŚ BANA. Tak szczerze to był spokój na stronie jak CIEBIE ! NIE BYŁO. Czemu udostępniasz PRZEDPREMIERY ? za takie coś powinno dostawać się jakieś UPOMNIENIE w najgorszym wypadku BAN.
Co do użerania się z BANDĄ DEBILI jak to napisałeś, to rozumiem że piszesz o sobie ? Do Widzenia Panu, a raczej do ZOBACZENIA, bo jestem pewien że jeszcze tu zawitasz. haha
Ja powiem tak, studiuje prawo i choć nie jest to moja dziedzina prawa, to sprawa wygląda podobnie jak torrentamii. Służby ścigają właścicieli portali, użytkownik udostępnia plik danemu portalowi a on go rozpowszechnia i to on ponosi odpowiedzialność, tak było ze słynną sprawą PirateBaytorrent.