Witajcie, jeżeli będziecie widzieli jakieś Problemy związane z funkcjonowaniem strony, Forum, FanPge na Facebooku jak i Grupy to piszcie śmiało w tym wątku.
A więc ja zacznę od dłuższego czasu nie możemy udostepniać na naszym FanFage jak i Grupie Postów. Facebook Zablokował.
,,Nie możesz udostępnić tego linku
nuteczki.eu
Nie można udostępnić zawartości, ponieważ ten link narusza nasze Standardy społeczności Jeżeli uważasz, że nie jest to sprzeczne z naszymi Standardami społeczności, powiadom nas o tym.,,
ciachoxv, Co do blokady udostępniania to już musimy pisać do Facebooka w sprawie zablokowania naszej domeny, wątpię że to by nam znieśli, lepszym rozwiązaniem było by inne rozszerzenie naszej domeny przy udostępnianiu np. .net.
ciachoxv, Nie strasz i nie wprowadzaj ludzi w błąd!strona w ten dzień działała normalnie,KRAKENFILES również,.Zajmijcie się lepiej utworami bo wszystko ląduję do działu Club dance
Marqess87, Dokładnie taki problem występuje :) (Raz jest lepiej ,a raz gorzej). Ja już się do tego przyzwyczaiłem , czasem odpale piosenkę i idę sobie herbatę zrobić :D
P.S. A jakby jakąś zrzutkę zrobić na jakieś lepsze serwery czy coś? Każdy by przelał ile może i coś mogło by się uzbierać :) Sam chętnie bym coś dorzucił... Nie wiem wypowiedzcie się.... Pozdro
W pierwszym kroku spróbujcie wyłapać czy dzieje sie tylko tak na odtwarzaniu utworów czy nawet na klikaniu po całej stronie. Bo muszę rozpoznać czy chodzi o nasz serwer czy o to że kraken lub zippy wolno ładują player.