Moi Drodzy słuchający stylów muzycznych w różnych kategoriach,no cóż temat chciałbym podjąć w dziale 60/70/80 i bardziej go rozwinąć i wiadomo propozycja tylko będzie z mojej strony do uploaderów i administracji i też user może się na spokojnie wypowiedzieć.
Moja propozycja jest taka aby lata 60/70/80 rozwinąć na temat OLD i wchodzić przez niego do oddzielnych kategorii czyli 60 oddzielnie 70 i to samo się tyczy lat 80 do olda dodać jeszcze 90 i XXI wiek.Wtedy każdy wchodzący w dział uploader lub user kierowałby się do kategorii do której wrzucałby upa z danych lat lub ściągał utwór..Jeżeli House,Hardstyle ,Trance i jeszcze parę gatunków ma swoje poukładane style to też było by elegancko wrzucać wstawki olda bynajmniej wiekowo poukładane:)a nie mieszać np.Modern Talking z roku 1985 z hitem z roku 2010 z gatunku techno.To nie dyskoteka tylko porządne nuteczki:)i temat techno wrzucimy do XXI wieku:)Żarty żartami ale ten temat chodzi już za mną od kilku dni i dlatego założyłem ten temat.Proszę się wypowiadać..Serdecznie Wszystkich pozdrawiam