ze tak zapytam 4Q20KHZ twoje niby 320 to co to jest ?? może napiszesz ze oryginał hahaha Prawie wszystkie utwory na stronie są konwertowane :) bo oryginały to waw lub flac a pisanie bzdur ze ktoś z yuotuba cos tam wrzucił w takiej a nie innej wartość to hipokryzja :) owszem są różnice miedzy jakością 128 a 320 kb/s ale bez przesady takie różnice tylko nieliczni audiofile rozróżniają a zwykły człowiek ma na to wywalone bo jak nuta bedzie sie podobała to nawet jak będzie 64 kb/s to ludzie będą ściągać a jak będzie shit to nawet najlepszej jakości to nikt nie pobierze :) i polecam zamknąć ten temat bo jest po prostu nudny już :)
Witaj! Nikt Tobie nie każe tutaj czegokolwiek czytać. 320 KBS jest tylko prawidłowo skonwertowany w minimum 20 KHz. Każdy wie i też umie sobie przeczytać regulamin o wstawianiu mp3.
Przesłuchuje sobie tutaj nowe wstawki, podoba mi się mp3 nawet dałem +1 i potem rozczarowanie... Jakub Kešjar wstawia znów prawie wszystko 320 KBS fake... 16Khz (128 KBS) YT shit!
4Q20KHZ jak ci sie nie podoba co on wrzuca to nie ściągaj a nie odrazu żale na forum ze ten be a tamten jeszcze gorszy tylko ty najlepszy to juz jest nudne bo mi ja cos nie pasuje to jęczę na forum tylko nie pobieram i tyle koniec tematu Pozdrawiam