4Q20KHZ, Ja cie rozumiem,ale nie wszyscy maja takie mozliwosci jak ty,i poprostu chca sie tu podzielic muzyką tylko i to trzeba docenic,a nie tylko opisywac ze ten to a tamten tam to,ze taka jakosc,ja nie konventeruje muzyki pobieram ze zródła i nie mam wpływu jaka to jakosc itp,bo nie sprawdzam tego.I nie potrzebne sa tu pożniej zgrzyty o jakosc
Dobra, dobra, każdy ma inne podejście do tego tematu, po to jest Forum, jak Cię to tak w oczy razi ....proszę napisz do Admina niech ten temat wyżuci z tąd.
Popieram co innego jak naprawdę nie ma innej wersji w necie niż rip z youtube sam chyba z 2 numery albo 1 dałem rip mój błąd , i jeszcze jedno powinno się odblokować all możliwość komentowania wstawki po tym jak kraken usuwa po jakimś czasie pliki tak aby było łatwiej poprosić o dodanie działającego linku , no i piorytetem powinno być320 kbps mp a WAV czy FLAC można dodać w komentarzu albo opisie wstawki nie każdy chce mieć duży plik np 43 mega pozdrawiam a jeszcze jedno jak macie jakąś alternatywę dla krakena piszcie.