Witam, jako iż wrzucam stare kawałki do których
mam ogromny sentyment ale to nie jest doceniane na ogólnym forum ponieważ dużo z tych kawałków było już wcześniej tylko link wygasł i są usuwane bo traktowane jako dubel postanowiłem że stworzę sobie tutaj swój temat który będę aktualizował co nowo dodane utwory z dawnych czasów i będę prowadził tutaj temacik na forum ;) Przy okazji może zrobi się większy ruch na forum :D
Oczywiście, każdy kto będzie się chciał podzielić swoimi perełkami zapraszam !!
Zasady:
+ Wrzucamy utwór tylko i wyłącznie na
KRAKENFILES, ponieważ tam najdłużej utwór jest przechowywany i nie wygasa tak prędko
+ Utwory przeważnie staramy się wrzucać w
wysokiej jakości jak i w 44,1 kHz oraz 320 kbps.
+ Proszę o nie pisanie komentarzy w tym
temacie, szanujemy osoby jak i ich poświęcony czas
( jeżeli kogoś chcemy docenić możemy mu dać pod postem "
Lubię To"
)+
Nie nabijać postów/ robić spamu tylko by wrzucić co chwilę 1 utwór ( Najlepiej uzbieraj kilka a potem wrzuć w jednym poście )
Dodawanie utworu:
+ Utwór dodajemy przez
Ikonę [ Dodaj link ], następnie wyskoczy wprowadź nazwę Witryny [
Wpisujemy tutaj tytuł Utworu ]
- Niestety na chwilę obecną tak musi wyglądać sytuacja z dodawaniem, aby wszystko mogło być czytelne, natomiast rozmawiałem z adminem i możliwe że będzie dodany player z krakena i wtedy możliwe że zmienimy po sprawdzeniu jak to wygląda format zamieszczania.
+ Utwory mogą się powtarzać, nie ma konieczności sprawdzania czy dany utwór jest
// ale najlepiej jakby było sprawdzane
+ Utwory dodajemy jeden pod drugim, żeby całość była ładnie czytelna !!
Ważne:
+ Proszę o nie wrzucanie byle czego zresztą zależy mi na dobrych kawałkach, a też nie chcę żeby temat był zalany przez nutki retro które były bardzo słabe
nie ukrywam, najbardziej zależy mi tutaj żeby pojawiała się z tamtych czasów muzyka taneczna/klubowa/do Auta/ znane remixy INFO:
+ Mam nadzieję że każdy kto ma jakieś stare utwory zechcę podzielić się z nami, temat założony dlatego iż po prostu jest dużo starych utworów które były naprawdę świetne,
Pragnę podziękować w głównej mierze osobą które przyczyniły się do tego że właśnie mam/y, utwory w dobrej jakości, oraz dla użytkowników z innego forum, ( pewnie tutaj też spędzacie czas, ale po prostu nie wiem pod jaką nazwą )
No to zaczynamy zabawę, proszę o czytanie ze zrozumieniem i uszanowanie innych ;)
Miłego Odsłuchu
↓↓↓↓↓↓↓
3R - Shine On4 Strings - Take Me Away (Dave Darell Remix)12B - Tiesto & Sneaky Sound System - I Will Be Here (Wolfgang Gartner Remix) - 12BAce Of Base - All 4 U (DJ QiDD 'DG' Mix)Africa Bombata - Gasolina (Dj Sequence Remix)Akurat - Lubię Mówić Z Tobą (DJ Arctic Remix)Alchemist Project - Krishna (Radio Edit)Alex C., Yass - DoktorspieleAlex C., Yass - Du hast den schönsten Arsch der WeltAlex Gaudino - Destination Calabria (Extended Mix)Alex Gaudino - Destination Calabria (Farenthide & Hubertuse bootleg)Alex Gaudino - Destination Calabria (Radio Edit)Alex Megane - Something (Extended Mix)Alex Peace - From Inside The Speaker (Mr Basic vs Bart Rework)Anya - Beautiful World (Da Brozz Extended Mix)Aquagen - Hard To Say I'm Sorry (J&G vs. DJ Wajs vs. Jan3k '2015 ReworkAREES - Let's GoArmin van Buuren feat. Sharon den Adel - In And Out Of Love (Extended Mix)ARTBASSES - Dior (Orginal Mix)ATB -Dont Stop (Acid Luke Bootleg Mix)ATB - You're Not AloneATC - All Around The World (La la la la La)Ostatnio edytował: 30 Listopad 2021 - 18:36