"LIKE" system

1. Offline

Jarkooo

Użytkownik

Cześć wszystkim miłośnikom muzyki. Czy nie uważasz, że "likes" system na tej stronie jest zły? Zauważyłem, że istnieje duża rozbieżność między liczbą polubień piosenki a liczbą rzeczywistych pobrań. Na przykład jedna piosenka często ma 6 likes i 50 pobrań, a inna 6 likes i 20 pobrań, dlatego uważam, że nie odzwierciedla to, jak popularna jest piosenka, a Twoje 20 najlepszych lub najlepszych list przebojów dnia nie są zbyt istotne. Każde pobranie powinno automatycznie oznaczać polubienie. Co o tym myślisz?
    Przepraszam za mój polski, jestem Słowakiem i piszę to za pomocą tłumacza Google. smile bowtie
    Miłego dnia innocent
    djhooker, DerRichter, 4EVER1 i nikt 3 lubi ten post.
    19 Maj 2025 - 22:57 / #1
  2. Offline

TeQuila

Użytkownik

Po części masz rację ale też trzeba brać po uwagę to ze niektórzy klikają "Like" i pobierają bo im sie podoba nuta a inni pobierają i nie klikają "Like" inną rzeczą są klany co pobierają bez odsłuchania i klikają "Like" w ciemno bo lubią danego uploadera :) temat rzeka i nie da się nic z tym zrobić a i pomyśl co by sie działo jak by była ikona "no like" wtedy była by istna wojna hahaha
    https://krakenfiles.com/view/ogukg25v9k/file.html
    BREXO lubi ten post.
    Ostatnio edytował: TeQuila 28 Maj 2025 - 10:25
    28 Maj 2025 - 10:24 / #2

Użytkownicy online: 19 (przez ostatnie 20 minut)

Wszystkich tematów
468
Wszystkich postów
1688
Użytkowników
166198
Najnowszy
DJ Pepsi1234
Online: 177