Miarka się przebrała, tolerowałem zachowanie tego otóż jegomościa ale grożenie pobiciem mi na priv to już przesada https://nuteczki.eu/user/enMateo/ zgłaszjacie go, takich ludzi nie powinno tu być!
Czytałem Twój wpis pod moim uploadem.Do takich sytuacji więcej nie można dopuszczać,jak czytałem komentarze enMateo to się dziwiłem że ma na koncie bezkarne obrażanie uploaderów,producentów i jeszcze nie wiadomo kogo mógł zbesztać.Ludzie jeżeli ktoś tak Wam się wpisuje pod wrzutką,reakcja administracja.To nie jest kablowanie ale normalne podejście i nie zezwalanie na takie fanaberie.Tutaj mamy sytuacje wypisywanie gróźb na priv,że pobicie?to już w ogóle przesada,widzę ego przerosło zero pana panie enMateo
enMateo dostał ban na komentowanie. Miejmy nadzieję, że będzie to przestrogą dla innych. Jeżeli ktoś 90% swojej aktywności na naszej stronie poświęca na hejtowanie innych to tutaj nie potrzebujemy takich osób.
Jest różnica miedzy konstruktywną krytyką a zwyczajnym chamstwem. Jeżeli ktoś nie odróżnia tych dwóch spraw niestety ale podziei losy enMateo