A teraz przeczytajcie i pomyślcie co piszecie bo po co te kłótnie ??? przecież na 20 ludzi baaa na 50 jeden zwróci uwagę na to jakie jest birate nuty reszta oleje to i pobierze taką nutę jak jest wstawiona by mieć nowość lub ulubiony kawałek i nie będzie go obchodziło czy to rip srit czy inne cudo wiec gdzie tu sens i logika w kłótniach Pozdrawiam
To nie są kłótnie tylko stwierdzenia ;-) Chodzi tylko o to że jest regulamin, jeśli wstawiasz mp3 to ma ona być 320kb/s, 44100Hz, 20Khz Naturalnie można wstawić tez gorsze w jakości, ale mogą być podmienione. Chodzi tutaj ze ludzie wstawiają okłamane w jakości mp3, bo 320kb/s w 16Khz to naprawdę tylko 128kb/s.
D.Jey-X, Masz racje andreasbarth516 i prometeusz to najgorsi syfiarze na stronie, najlepsze jest że ten drugi ma rangę uploadera. Admin nie kontroluje poziomu strony, brak moderatorów daje swe znaki.
Macie rację ma być3 20 kbps wedle mnie najlepsze to albo 160 kbps albo 192 kbps zrobił bym zakaz wstawiania Flac i Wav jak już ktoś chce niech da w przypiętym komentarzu ten flac wav a co do jakości mp3 wolę oszukane 320 kbps niż flac wva sam wstawiam może nie dużo ale coś daje i wiem kiedy mogę dać 320 kbps a kiedy nie pozdrawiam.
Wedle mnie to racja powinno się dodawać [Rip YT] po nazwie pliku albo 128 kbps i po sprawie sam mało dodaje , ale ale 95% moich plików pochodzi stąd jak coś tworzę albo z serwerów promo z muzyka mało z yt czy soundcloud czy innych stron , ale racja dużo nuty to rip z yt , czy też powinno być w danym uploadzie nie np : Flac Wav pierw powinno być mp3 marginalnie, a pod plikiem w opisie czy komentarzu powinno być wav flac.