Witam. Od dwóch dni pobierając utwory wychodzi komunikat że pobrany plik zawiera wirusa i zostaje zablokowany przez program antywirusowy. Nigdzie indziej coś takiego nie ma miejsca więc gdzie szukać defektu? Pierwsze co pomyślałem to że kraken knoci sprawę bo pobieranie z zippy działa normalnie. Jakieś pomysły?
No właśnie w oknie pobierania ignoruję zagrożenie i plik zostaje pobrany, jednak sam problem gdzieś się znajduje a nie powinien. W końcu będzie do znudzenia to że aby coś pobrać to trzeba się naklikać, mało to wygodne
Cóż na tą chwilę problem jakby zniknął, pobiera się wszystko normalnie bez żadnych ostrzeżeń. Trzeba będzie obserwować dalej ale może to było jakieś przejściowe
Ja już pobrałem masę muzyki a jakby wirusów na kompie nie zauważyłem, więc pobieram dalej fajna muza za darmo to czemu nie, a jak komp padnie to kupię nowy 5-6 tys zł na raty się weźmie.
Wczoraj tak jak pisałem już nic się nie działo a jak widać problem był bo i u innych sytuacja była podobna, było tak przez dwa wcześniejsze dni. Może tak jak pisałem mogło to być przejściowe, zobaczymy co dalej. Od wczoraj też pobieram i jest narazie dobrze